Bij de diensten

Zondag 14 januari zal Ds. M.E. Vroonland voorgaan. Op zondag 21 januari zal Ds. P. Dijkstra uit Grou voorgaan.

Overig nieuws

Gemeentereis naar Israël 2018 – laatste oproep

In de vorige edities van Geandewei heeft u de poster en berichtjes vermoedelijk al gezien, maar voor de volledigheid nog een laatste berichtje: het is een mooie groep die zich inmiddels heeft ingeschreven, maar er zijn nog een paar plaatsen vrij. Heeft u alsnog interesse om mee te gaan? Dan kunt u contact opnemen met dhr. De Dreu (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 058-2801387) of ds. Vroonland (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 058-2896620). Dit kan nog tot 27 januari, daarna is de groepssamenstelling definitief!

Tenslotte

Het is zover: 2018 is aangebroken. Het jaar 2017 ligt achter ons. De feestdagen en alle voorbereidingen daarom heen evenzo. Gelukkig, denkt u wellicht. Of, hopelijk, kijkt u juist met warme gevoelens terug. Leest u bij het opruimen van de Kerstspullen de kerstkaarten nog een keer door, net als ik.

Bedankt voor de vele kaarten die ik mocht ontvangen! Voor de warme woorden, de goede wensen voor het nieuwe jaar! Op mijn beurt wil ik u allen ook het goede wensen, voor 2018, dat weer van alles voor ons in petto zal hebben. Sommigen kijken ernaar uit, anderen zien er tegenop. Hoe u het nieuwe jaar ook bent ingegaan: ik wens u alle goeds en Gods nabijheid voor 2018!

Kerkrijders

15 januari: D. Algra-Hofman, tel: 2880556

21 januari: H. Boersma, tel: 2882642

Ds. M.E. Vroonland

Bedankt

Het was hartverwarmend al die kaartjes, telefoontjes, bloemen, bezoeken, enzovoort na de operatie aan mijn knie. Gelukkig is de operatie goed gelukt en het gaat steeds beter met mij. Al het meeleven uit de gemeente heeft ons heel goed gedaan. Over niet al te lange tijd hoop ik mijn activiteiten in de gemeente weer op te kunnen pakken. Iedereen ook nog een hoopvol en gezegend 2018 gewenst.

Janny de Dreu-Van der Laan

Serie Bibliodrama

Bij deze een korte verwijzing naar de informatie van ‘Geloven in Leeuwarden’ elders in deze Geandewei over de avonden Bibliodrama. Lees daar de verdere informatie. Data: dinsdag 16 januari, dinsdag 20 februari en dinsdag 20 maart 2018. Aanmelden: bij Kees de Dreu, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of 058-280 13 87. Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION